Vil du have fornyet udearealerne til bolig, så kan en ny træterrasse være svaret. Når omgivelserne udenfor er funktionelle og brugbare, så er man mere tilbøjelig til at bruge det. Det er derfor også en god ide at tænke terrassen som en del af boligen.

Hos Hellegård Byg ApS i Gørløse nær Hillerød, Frederiksværk og Frederikssund hjælper vi gerne med at finde frem til den rigtige løsning for din nye træterrasse. Vi tænker boligen og omgivelserne ind i planlægningen og sørger for at finde frem til en løsning, som dækker både dine ønsker og behov.

Ønsker du også udskiftning og montering af en ny terrasse dør, så er vi også behjælpelige med det. 

Terrasse i træ

Uanset om du ønsker, at din terrasse skal være i træ, komposit eller andet materiale, så kan vi klare opgaven. Vi har stor erfaring med at bygge terrasser i træ. Er du i tvivl om, hvilken træsort du skal vælge, så er vi selvfølgelig behjælpelige med råd og vejledning, så du kan komme tættere på et valg til din nye terrasse.

Træ er selvfølgelig et naturligt materiale, men alt efter hvilken træsort man vælger, så kan mængden af vedligehold variere. Når du har valgt træsort, så fortæller vi selvfølgelig hvordan du bedst muligt vedligeholder din nye træterrasse, så du får mest mulig glæde af den.

Skal træterrassen være overdækket?

Flere og flere vælger at få overdækket træterrasse eller delvist overdækket, da det er med til at forlænge den tid, man kan bruge den - både på daglig basis samt før og efter sommermånederne.

Vælger du også at få overdækket din terrasse, så kan vores tømrer i Hellegård Byg ApS i Gørløse, som har mange års erfaring i at bygge terrasser både uden og med overdækning hjælpe dig.

Pris pr m2 for en ny træterrasse

For at få et tilbud på en ny træterrasse, så afhænger pris pr m2 af, hvilket træsort du vælger og hvilket udgangspunkt der er for terrassen. Få et uforpligtende tilbud ved at kontakte os. Vi kan kontaktes på telefon 60 71 66 08 eller på mail info@hellegaardbyg.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular og så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi er kører rundt i Hillerød, Birkerød om resten af Nordsjælland.