Nyt tag på étplanshuse i Frederikssund, Frederiksværk, Hillerød

Går du og overvejer at få lagt nyt tag på dit étplanshus?

Så bør du vælge Hellegård Byg ApS i Gørløse nær Frederikssund, Frederiksværk og Hillerød til at varetage opgaven. Vi er meget omhyggelige og vores første prioritet er vores kunders tilfredshed.

Vi har mange års erfaring med at lægge nye tage for både private, kommunale og erhvervskunder. For hver en kunde holder vi vores aftaler til punkt og prikke. Vi anser ikke en opgave for at være fuldført, hvis ikke kunden er tilfreds. Vi hjælper også gerne med rådgivning i led med dit nye tag. Vi arbejder allerhelst på étplanshuse.

Kontakt os og hør mere

Derfor bør du overveje et nyt tag

Taget er et af de elementer på et étplanshus, som bliver påvirket mest af vind og vejr. Dette kan gøre at tage ender med at se slidt ud. Hvis man går med en mistanke om, at ens tag er beskadiget eller utæt, så er det en god ide at få det undersøgt. Hvis man ikke får taget undersøgt, kan det ende med at blive en dyr fornøjelse.

Hvis dit tag har fået småskader, vil vi anbefale, at du handler hurtigst muligt. Selvom det kan se ud som om, at skaden ikke er så stor, kan den nemt føre til flere skader på resten af huset. Det kan f.eks. være fugtskader, hvilket kan blive meget dyrt.

Fordele ved et nyt tag

Der findes mange fordele når du vælger at få lagt et nyt tag af Hellegård Byg ApS. Der findes æstetiske såvel som økonomiske fordele ved et nyt tag.

Æstetiske fordele

Taget er en stor del af udseendet på et étplanshus. Et nyt tag vil derfor give bygningen et æstetisk løft. I nogle tilfælde kan det være nok med at reparationer og udskiftning.

Du skal dog være opmærksom på, at det vil kunne ses, når de gamle tagsten bliver skiftet ud med nye.

Med et nyt tag vil du få et smukt hus, kontor eller noget helt tredje, som du vil have glæde af i mange år fremover.

Økonomiske fordele

Det at investere i et nyt tag til sit étplanshus er en god investering på både kort og lang sigt. Udover at give bygningen et æstetisk løft, så sørger det nye tag også for at f.eks. husets værdi stiger markant.

Dette er en klar fordel, som du vil få glæde af, hvis du en dag skulle ønske at sætte det til sag. En potentiel køber vil også se det som et plus, at de ikke skal tænke på at skulle lægge et nyt tag.

Kontakt os og hør mere om mulighederne for et nyt tag

Hvis du har brug for råd eller vejledning, eller du blot ønsker, at vi skal stå for at lægge dit nye tag på dit étplanshus, så står vi klar til at hjælpe i Gørløse nær Frederikssund, Frederiksværk og Hillerød.

Du kan ringe til os på telefon 60 71 66 08 eller sende en mail til info@hellegaardbyg.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Ring til os