Går du og drømmer om et nyt køkken?

Så bør du vælge Hellegård Byg ApS | John Palmgreen Hellegård i Gørløse nær Frederikssund, Frederiksværk og Hillerød til at varetage opgaven. Vi er meget omhyggelige og vores første prioritet er vores kunders tilfredshed.

Vi har mange års erfaring med at lave nye køkkener for både private, kommunale og erhvervskunder. For hver en kunde holder vi vores aftaler til punkt og prikke. Vi anser ikke en opgave for at være fuldført, hvis ikke kunden er tilfreds. Vi hjælper også gerne med rådgivning i led med dit nye køkken.

Kontakt os og hør mere

Skab fornyelse i dit hjem med et nyt køkken

Køkkenet har gennem tiden været et af de mest brugte rum i hjemmet og det er det stadig den dag i dag. Det er derfor vigtigt, at man når man overvejer at få et nyt køkken, så kan det opfylde ens krav til både funktioner og udseende. 

Køkkenet er også et populært samlingspunkt for familie når der f.eks. laves med, eller når vennerne og familien skal samles. Når du vælger at få lavet et nyt køkken, har du muligheden for at personliggøre udseendet, så det passer til din stil og dine behov.

Lad os stå for dit nye køkken

Som nævnt er kundens tilfredshed vores første prioritet. Du er derfor garanteret, at når du vælger Hellegård Byg ApS til at stå for dit nye køkken, så får du dit køkken præcis som du har ønsket det. Vi sørger altid for at indgå en tæt dialog med kunden, så du er sikret god og klar kommunikation fra start.

Ved hjælp af den tætte dialog, sørger vi for, at der ikke sker nogen misforståelser eller overraskelser. Du vil derfor ende med et nyt køkken, som du vil have glæde af i mange år fremover.

Kontakt os og hør mere om nye køkkener

Hvis du har brug for råd eller vejledning, eller du blot ønsker, at vi skal stå for dit nye køkken, så står vi klar til at hjælpe i Gørløse nær Frederikssund, Frederiksværk og Hillerød.

Du kan ringe til os på telefon 60 71 66 08 eller sende en mail til info@hellegaardbyg.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Ring til os